Otroške sobe in mladinske sobe

Nidi mladinske in otroške sobe po meri podjetja Battistella so svetle in razigrane. Koncept oblikovanja je narava in njena igrivost, ter svetlost. Glavni element je les v kombinaciji z drugimi materiali in barvami. Njihovi proizvodi so kakovostni in prijazni do okolja. Uporabljajo postopke, ki zmanjšujejo onesnaževanje okolja in materiale, ki se lahko reciklirajo. Tekstilni materiali, ki jih uporabljajo so prijazni alergikom in preprečujejo nastanek pršic in bakterij. Kakovost in zanesljivost potrjuje certifikat CATAS: barvni preskusi, varnostnih standardov,odpornost proti obrabi, skladnost mehanskih in tehnoloških lastnosti materialov. Poseben poudarek dajo na detajle, konstrukcijo in kvalitetne materiale, ki naredijo vsako sobico posebno.

Nekaj predlogov otroških in mladinskih sobic smo vam pripravili tudi mi. Za več informacij stopite v kontakt z nami na tej POVEZAVI.

Med drugim ponujamo tudi omare za otroško sobo, po katerih lahko pišemo in rišemo! Uporabi domišljijo in piši, briši, barvaj in ustvarjaj po svoji omari...

PROSTOR KJER OTROŠKE SANJE POSTANEJO RESNIČNOST...


Otroške sobe po meri Nidi sestavljajo tri kolekcije: woody, graphic in soft. Vsaka kolekcija zase ustvarja svojo zgodbo in nudi otroku kvaliteten prostor, ki podpira razvoj kreativnosti.

  • Woody – otroške sobe po meri iz te kolekcije so navdahnjene z lesom, zato so odlična izbira za vse, ki jim narava predstavlja drugi dom in se z njo čutijo neločljivo povezane. Primerne so za vsa starostna obdobja, saj združujejo otroško brezskrbnost in hkrati predstavljajo vzpodbudno učno okolje za nekoliko starejše otroke in mladostnike.
  • Graphic – je kolekcija z razgibanimi elementi, primerna za otroke z veliko domišljije in umetniške žilice. Idealne za njihovo artistično žilico so omare za otroško sobo, po katerih lahko pišejo in brišejo ter v hipu nanje zabeležijo svoje ideje, ki se jim podijo po glavah. Pohištveni elementi v otroške sobe po meri vnesejo dinamiko, kar za otroke predstavlja še dodatno motivacijo za ustvarjanje.
  • Soft – je kolekcija otroških sob, v katerih so glavno vodilo lahkotnost, mehkoba in čarobnost. Osrednji element – postelja – je kot puhast oblak, na katerem mirno zaspi še tako radoživ otrok in se potopi v magične sanje. Te otroške sobe po meri vključujejo številne mehke strukture, oblazinjene postelje in panele z žepi in so primerne za sanjave otroke, ki tudi v polsnu razmišljajo kreativno.

 

Otroške sobe po meri, v katerih ni nikoli dolgčas

Otroške sobe so v prvi vrsti namenjene igri in počitku. Sestavljene so iz osnovnih kosov pohištva, kot so postelja, nočna omarica, pisalna miza in stol, garderobna omara, k temu se lahko dodajo še police, komoda, zaboji in druge shranjevalne površine, kamor otroci pospravijo svoje igrače in material za ustvarjanje. Ustvarjalci otroških sob Nidi so si zamislili inovativno oblikovane kose pohištva, prilagodljive željam uporabnika in z mislijo na otroke. Te otroške sobe po meri so prave oaze zabave, kjer otroke na vsakem koraku čaka množica avanturističnih prigod. Na drugi strani se lahko  otroške sobe hitro prelevijo v prostor za popoldanski ali nočni počitek in s svojo funkcionalnostjo, ki je še ena od vodil podjetja Battistella, poskrbijo, da si otroci napolnijo baterije za nov dan, poln dogodivščin.

Oprema, ki spodbuja ustvarjalnost in nudi vzpodbudno učno okolje

Otroške sobe iz serije Nidi so zasnovane po meri otroške radoživosti – na eni strani jih odlikuje prostornost, saj tudi majhni prostori dajo vtis lahkotnosti in zračnosti. To otrokom omogoči neomejene možnosti za igro in ustvarjanje ter spodbuja njihov razvoj kompleksnega mišljenja. Na drugi strani premični kosi pohištva otrokom dajejo možnosti, da si uredijo sobo popolnoma po svojem okusu in njen videz večkrat spreminjajo. Detajli, ki jim v podjetju Battistella dajejo še poseben poudarek, vsako sobo naredijo, kot da je zgodba zase, obnovljivi materiali pa so le še pika na i celotne podobe otroške sobe po meri.

Premišljeno zasnovan delovni prostor, ki ga v osnovi sestavljata pisalna miza in stol, v otroku in mladostniku vzpodbudi koncentracijo, potrebno za opravljanje šolskih obveznosti. Ponudi jima, da razvijata svojo inteligenco ter se vsak dan naučita nekaj novega za življenje. Opremo sobe poleg tega zaznamujejo prijaznost do okolja, kakovost in stilsko dovršen dizajn. Dolgoletne izkušnje pri izdelavi pohištva skupaj z inovativnim pristopom ustvarijo popolno kombinacijo za otroško ali mladinsko sobo, ki otroku ali mladostniku postane pomembno zatočišče.

 

Prilagodljivost otroških sob, ki ne razočara

Otroške in mladinske sobe Nidi so zasnovane tako, da lahko s kombinacijo različnih elementov ustvarite sobo povsem po svojem okusu in jo z leti, ko otrok odrašča, spreminjate, dopolnjujete z novimi elementi in poskrbite za osvežitev prostora. Pohištveni elementi se z lahkoto prilagodijo zahtevam in dimenzijam prostora, v katerem otroci in mladostniki preživijo dober del dneva. Zato je pomembno, da je otroška soba prostor, kjer se počutijo domače, sproščeno in hkrati varno. Nidi otroške sobe po meri ustvarijo popoln prostor za igro, spanje, učenje in odraščanje. Mladinske sobe pa so prostor, ki jim mladostniki lahko vdahnejo svoj pečat, v sobah se odraža njihova osebnost, hkrati pa je to prostor za ustvarjanje mladostniških spominov.

Vsaka soba zahteva individualno obravnavo, zato vam bomo v salonu Planet Plus pomagali do najboljših rešitev, ki bodo ugodno vplivale na življenje vašega otroka ali mladostnika.

 

VEČ NA...

www.battistella.it

Vabljeni v naš salon Planet plus ...

 
 
 

Povpraševanje

 

Pošljite nam povpraševanje preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

 
 

Prijava na e-novice

Prijava

 

Bodite prvi obveščeni o vseh novostih, najnovejših trendih ter posebnih ugodnostih.

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.