Oblikovanje in svetovanje pri načrtovanju in izdelava 3d vizualizacije

V našem salonu vam nudimo oblikovanje in pomoč pri načrtovanju tlorisne razporeditve, izboru pohištva, materialov in barv. Prvi korak je načrtovanje tlorisne rešitve, ki uporabniku nudi najboljši izkoristek prostora. Velik izbor pohištva v več cenovnih razredih in njegova dimenzijska prilagodljivost omogoča prilagoditev vsakemu uporabniku posebej. Za lažjo predstavitev končnega projekta izrišemo načrte v različnih pogledih ali 3d vizualizaciji prostora. Oblikovanje vedno opravimo na podlagi želja naših strank, saj le tako lahko dosežemo obojestransko zadovoljstvo.

 
 
 

Opremljanje bivalnih in drugih prostorov je izziv, ki zahteva veliko mero premisleka, usklajevanja danih možnosti in kreativne žilice, da pridemo do končnega zadovoljstva in prostora, v katerem se bomo radi zadrževali. Zato je pomembno nakupu pohištva, dodatkov in celotni podobi prostora, hiše ali stanovanja posvetiti dovolj pozornosti za dosego udobja, funkcionalnosti in privlačnosti. Z opremljanjem se lahko spopadete sami, ali pa oblikovanje prostorov zaupate strokovnjakom v salonu pohištva Planet plus. Tako si zagotovite strokovno in kvalitetno pomoč pri načrtovanju opreme, prilagojeno vašim željam, potrebam in življenjskemu slogu. Nudimo vam svetovanje pri oblikovanju pohištva po meri za optimalen izkoristek prostora ter pomoč pri izboru pohištvenih elementov in dekorativnih izdelkov. Prizadevamo si za kreativne in estetsko privlačne rešitve, ki težijo k izboljšanju kakovosti bivanja.

 

Notranje oblikovanje olajša proces opremljanja prostorov

Pri prenovi oz. opremljanju bivalnih prostorov je potrebno najprej določiti osnovne elemente notranje opreme, šele nato pa pozornost posvetiti tudi podrobnostim. Vsekakor se pri opremljanju spalnice najprej odločite o izbiri postelje, šele nato pa k njej kombinirajte nočne omarice, svetila, posteljnino in druge elemente, ki pričarajo pravo vzdušje. V salonu Planet plus se zavedamo, da sta oblika in estetska vrednost podrejena funkciji pohištva, ko pa to združimo in do izraza pride celostno oblikovanje prostora, ustvarimo ambient, ki je pisan na kožo posameznemu naročniku in njegovim željam. Postopek izbire notranje opreme se navadno začne z zbiranjem idej in iskanjem navdiha, kako opremiti posamezen prostor. Na tej točki že poznate svoje želje in omejitve prostora, zato se lahko odpravite v salon pohištva na lov za popolno opremo za vaš dom, ki po navadi poteka v več korakih:


1.) Celovit pregled ponudbe

V salonu pohištva si lahko pobližje pogledate razstavljeno pohištvo in tam se vam morda utrne še kakšna misel o tem, kako bi razporedili pohištvo po prostoru, ali pa vam na misel pade kak detajl, ki bi ga lahko izpostavili pri opremljanju. S pregledom ponudbe se lažje odločite o tem, kateri stil kuhinje, dnevne sobe, jedilnice, spalnice ali drugih prostorov vam najbolj ustreza in tudi, kako bi se najbolje podal k ostali opremi v stanovanju, da bo oblikovanje novega prostora čim lažje. Jasnejša postane slika, kakšne materiale, barve in dodatke bi umestili v posamezen prostor. Seveda pri tem ne smete zanemariti svojega življenjskega sloga, saj tudi ta v veliki meri narekuje izbor pohištvene opreme.


2.) Strokovno svetovanje

Po pregledu ponudbe vam glede na vaše izražene želje v salonu pohištva Planet plus po predhodnem dogovoru nudimo strokovno svetovanje o tem, kako opremiti prostore, da bodo zasnovani kar najbolj praktično, a hkrati estetsko. Osnova za oblikovanje je načrtovanje tlorisne razporeditve, na podlagi česar se izbere pohištvo ustreznih dimenzij, ki je prilagojeno vsaki stranki posebej. S tem se izognete nepotrebnemu razsipnemu trošenju za notranjo opremo, hkrati je pa svetovanje praktično tudi za uskladitev pohištva s preostalo notranjo opremo, barvami in materiali, da hiša oz. stanovanje dobi rdečo nit, ki povezuje celoten interier. Poleg tega se opredelijo funkcije posameznih prostorov, kar pripomore k učinkovitejšemu načrtovanju in je osnova za nadaljnje oblikovanje.


3.) Računalniško oblikovanje in 3D izris izbrane opreme

Svetovanju sledi oblikovanje prostora s pomočjo naprednega računalniškega programa, imenovano tudi 3D vizualizacija. V programu se izriše prostor z opremo, ki ste jo izbrali, skupaj z barvami in materiali, za katere ste se odločili. Tako dobite natančen občutek in pregled o novi opremi in kako se ta poda v prostor. Za 3D vizualizacijo so potrebne natančne izmere prostora v izogib morebitnim nedoslednostim in za lažje oblikovanje celotnega izgleda. Program omogoča hitro menjavanje barv sten, tal in pohištva, da se lahko oprema čim bolj estetsko prilagodi prostoru. Pozornost je namenjena tudi svetilom, naravni svetlobi in dekorativnim elementom, ki zaokrožijo izbrani stil opreme. V salonu Planet plus poskrbimo za vpogled v različne možnosti postavitve pohištva, jih ustrezno ovrednotimo in skupaj s stranko izberemo najboljše. Ključna je individualna obravnava, zato je 3D oblikovanje odličen pripomoček za testiranje različnih kombinacij pohištva za vaš dom.

 oblikovanje

4.) Celovit paket storitev za sproščeno nakupovanje

Notranja oprema stanovanja oz. hiše naj odraža vaš življenjski stil, zato se pred končnim nakupom posvetite sebi in pričakovanjem, ki jih imate v zvezi s posameznim prostorom. Ob tem vam pomagamo v salonu pohištva Planet plus – skupaj zastavimo koncept notranjega dizajna, poskrbimo za oblikovanje prostorov tudi s 3D vizualizacijo in ustvarimo dom po meri vas kot stanovalcev. Naše kvalitetne storitve so zagotovilo za vaše udobje in končno zadovoljstvo.

 

Za več informacij nas pokličite na tel. +386 (1) 516 16 63 ali nam pošljite povpraševanje.

 
 
 

Prijava na e-novice

Prijava

 

Bodite prvi obveščeni o vseh novostih, najnovejših trendih ter posebnih ugodnostih.

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.